Srpska liga „Istok“: Radanu bod u Jagodini

Srpska liga „Istok“: Radanu bod u Jagodini
Podeli:

Posle serije očajnih rezultata, ekipa iz Lebana stigla je do petog prvenstvenog boda protiv favorizovane ekipe Jagodine Tabane.

Lebančani su se tako uhvatili za slamkuspasa ali ih već u narednom kolu očekuje možda i najteža utakmica u dosadašnjem delu sezone. U Lebane dolazi prvoplasirana ekipa Temnića koja je primila jedan gol više nego što su igrači Radana postigli u dosadašnjem delu sezone. Najneefikasniji napad udariće na najbolju odbranu.

GFK Dubočica zabeležila je još jedan poraz a za treći u nizu pobrinula se ekipa Budućnosti u Popovcu koja je bila bolja od ekipe iz Leskovca rezultatom 4:1. U sledećem kolu Dubočica na Gradskom stadionu, u još jednoj u nizu teških utakmica, dočekuje Jedinstvo iz Paraćina, direktnog rivala u konkurenciji „ispod crte“.

Ne cvetaju ruže ni Bošnjačanima. Treći poraz u nizu i crveni alarm koji poziva na mobilizaciju u ekipi Jedinstva, pred utakmicu sa Dunavom iz Prahova. Jedinstvo je sa 2:0 poraženo od lidera na tabeli pa će protiv nešto slabije ekipe iz Prahova, imati priliku da se vrati na pobednički kolosek.

Moravac Orion odigrao je na svom terenu odigrao pravu prvenstvenu utakmicu sa puno šansi i malo golova. Nerešeno 1:1 je rezultat koji Moravac Orion ostavlja u trci za najviši plasman a ekipu Car Konstatnina drži u sigurnoj zoni. Mrštančanima sledi gostovanje  u Svilajncu, ekipi Radničkog, koja je vezala tri poraza i pokušaće da, na svom terenu, traži bodove spasa.


Podeli:
  1. Spasiće Pile Gfk Dubočicu. On ima strašnu strajegiju.

    3
    2

Comments are closed.