Stigli novi računi za đubre, ipak skoro DUPLO skuplji

Stigli novi računi za đubre, ipak skoro DUPLO skuplji
Podeli:

Posle mnogobrojnih kalkulacija koliko će zapravo biti skuplji računi Leskovčana za deponovanje smeća, od 60 posto kako je tvrđeno u PWW-u do 220 kako su računali pojedini lokalni mediji, ispada da je Gradsko veće dalo najpribližniji procenat poskupljenja od 90,2 odsto.

Za jedno tročlano domaćinstvo u Leskovcu stigao je račun za juli mesec koji iznosi 658,55 dinara, dok je za prethodni mesec ta ista kuća deponovanje plaćala 337,47 dinara.

To je skoro duplo skuplje! I ovo stvarno nije normalno! Zašto su nas lagali da povećanje neće biti toliko?”, pitaju se Leskovčani kojima su inkasanti Por Werner Webera danas zakucali na vrata.

Direktor PWW-a Srđan Nisić koji je preko juGmedie pre mesec i po dana ubeđivao građane da će računi Leskovčana biće uvećani za nešto manje od 50 dinara po članu domaćinstva, nije odgovarao na naše pozive, a ispada da je kalkulacija koju smo iznosili nekoliko dana ranije, a koja se podudara sa računicom gradskih većnika, ispala tačna.

Leskovačani su do sada plaćali samo iznošenje smeća, a grad Leskovac deponavanje, što je na godišnjem nivou iznosilo 80 miliona dinara. Državni revizor je ocenio da grad ne može da plaća deponavanje, pa je ta obaveza prešla na teret građana.


Podeli:
 1. Grad nije sposoban ni rupe na putevima da zakrpi!!!

  37
  1
 2. Није страшно.Ал који паметњаковићи одредише да се ђубре вози за Ниш?Па и жути су се жестоко противили томе.

  23
  • Meskov hejter 10.08.2018., 13:04

   A strašno li ti je 3k dinara za tehnički pregled vozila?! Il nisi vozač pa ti ni to nije strašno? Znaš onaj Karleušin refren „Zrno po zrno, pogača…“?

   7
   12
 3. Da…nije za rupe sposoban..ali zato asfaltira sve ulice po gradu.treba da se stidis svog komentara i da budes realan,pokusaj nije tesko.

  5
  44
 4. petarleskovac 10.08.2018., 12:22

  Najstrasnije je sto djubre iznose jednom nedeljno u Strkovom,i to naplacuju sada debelo,,sta reci,dizu cene,a usluge eto kakve su,monopol

  22
 5. ako ,glasali ste

  36
  4
 6. Јужна пруга 10.08.2018., 13:02

  Заиста срамота да нешто поскупи скоро 100% ! Пошто сада деру,мислим да је време да се и њима испоставе рачуни када усмрде Град њиховим исцепаним камионима где цури на све стране у време лета.

  44
  1
 7. Ima opravdanja za to poskupljenje... 10.08.2018., 15:02

  ..jer bo,Palma petinom od tih para igra kolce ,,Moravac,,u Parajliju.A sad ce bog me i leskovacku cetvorku.,,Kolko para tolko i kolce,,

  23
 8. To je za vaše dobro dragi sugrađani. Sve je to za vas i vaše dobro samo vi to ne možete da razumete. Ali objasniće vam već to neko od radikal… ovaj naprednjaka. Ovo vam je ustvari povišica. Ili ne? Ipak ne. Povišica je od januara 2019 (tako najavili) pa ćete morati da se snađete nekako do tada. A sad lepo, osmeh na lice, ručicu u džep da se plati pa beee,beee!!

  33
  2
 9. Mesko misli na Vas leskovčani ,opozicija ne.Pa ljudi i za ove na vlasti i za one druge koji su samo ovo gledaju ,radujte se ,jer je ovo uspeh za ove račune .I biće još ovakvih radovanja,velikih uspeha zar sumnjate u viteza našeg Grada gos.Cvetanovića ,-samo ima nešto
  – naš Grad odavno nije naš.

  28
  1
 10. Malo je to poskocilo koliko djubre u Leskovac ima treba 300 % za vas to treba

  20
  3
 11. meneme zanima puno istorija

Comments are closed.