Trenutno najpopularniji svetski violinista Valerij Sokolov ostavio Leskovčane u šoku (VIDEO)

Trenutno najpopularniji svetski violinista Valerij Sokolov ostavio Leskovčane u šoku (VIDEO)
Podeli:

Ovako nešto nismo čuli nikada u životu, komentar je Leskovčana koji su sinoć u  blagom pozitivnom šoku izlazili iz sale Narodnog pozorišta Leskovac nakon koncerta trenutno najpopularnijeg svetskog violiniste, Ukrajinca Valerija Sokolova.

On je u jedosatnom muziciranju uspeo da publici oživi sva čula i dokaže im da su zaista privilegovani time što imaju prilike da ga čuju, i to poptupno besplatno.

Ne smeta mi to što ne znaju koliko sam zapravo velika zvezda, ali mi je uvek drago kada bilo gde gde sviram naiđem na ovakvu energiju. Moram da priznam da Leskovčani jesu privilegovani time što imaju prilike da me čuju jer ne nastupam baš često na ovakvim događajima“, kazao je u ekskluzivnom intervjuu za juGmediu ovaj umetnik, koji u celosti možete pogledati ovde:

Virtuoz na violini je sinoć poklonio dela Baha, Ktajslera, Pjacole, ali i pojedinih kompozicija koje su pisane upravo za njega, a danas je održao master klas polaznicima Letnje škole muzike STRINGS.

Ovde nisam zato što sam jako dobro plaćen, već na poziv mojih prijatelja iz Leskovačkog kulturnog centra. Za ova tri dana koliko sam ovde, impresioniran sam time koliko je sve organizovano na vrhunskom i profesionalnom nivou“, zaključuje Sokolov.

Dodaje da je Leskovac trenutno zasluženo prestonica kulture u celom regionu.


Podeli:
 1. Виртуозно савршенство Валерија је кратко трајало, јер све што је лепо кратко траје.

  1
  1
 2. Ваш колумниста Вјачеслав, заједно са ћерком, поново аплаудира и звижди. Драго нам је да је бар неко са Југмедие био на концерту Валерија Соколова.

  2
  1
 3. Рацо, нисам леп😎, лепушкаст сам.Што се тиче колумнисте, једна примедба:звижди се на фудбалским утакмицама, у позоришту не!Културо еве ме!:-

Comments are closed.