Uhapšen bišvi predsednik opštine Palilula

Uhapšen bišvi predsednik opštine Palilula
Podeli:

Policija i Više javno tužilaštvo u Nišu još se nisu oglasili zvaničnim saopštenjem povodom jutrošnjeg hapšenja više lica u tom gradu, ali je prema nezvaničnim informacijama slobode je lišen Boban Džunić bivši predsednik opštine Palilula i doskorašnji direktor Elektrodistribucije.

Uhapšeno je i četvoro radnika Elektrodistribucije

Džunić je, prema nezvaničnim saznanjima, uhapšen zbog malverzacija u vezi sa projektima koje je oština Palilula realizovala iz sredstava Evropske unije.

Četvoro radnika Elektrodistribucije uhapšeni su zbog malverzacija sa računima za struju.

Džunić je je pre izbora za predsednika opštine Palilula radio kao advokat i jedan je od istaknutih članova Srpske napredne stranke u Niš.

Biljana Ljubisavljević


Podeli:
 1. Kada ce Leskovac i Lebane.
  0  0
 2. opet radi bioskop 7. juna 2017., 2:39 pm

  Policijska akcija „signal“, je ustvari signal da se mnogi pocesaju i pitaju kad ce doci po mene. Ako istraje sadasnja republicka vlast, mozda cemo poceti da licimo na drzavu. Da ne bude zamajavanja, a nasi po strani ostanu nedodirljivi. Mnogo aktuelni Ugovori o delu u drzavnim organima, ko ima pravo da potpisuje. Dali bas svaki funkcioner. Ko ima pravo da potpise kafanski racun. Ko odobrava socijalnu pomoc. A tek onda krupno. Javne nabavke, kvalitet i kvantitet izvedenih radova. Ma danima moze da se pise pojedose dzigericu ovom narodu. Plasim se za pokoljenja koja dolaze. Nista im ne ostaje, sem stalne price, imas li sanse da preko… Odose ovi sa srednjom medicinskom, ma odose svi koji su imali minimum sanse.
  0  0
 3. Samo da ne bude da ih oslobadjamo zbog nedostatka dokaza. Znate li koje pare treba da uzmu oslobodjeni u aferi stecajna mafija. A oslobodjeni su Mile Dragic, Cane Subotic, Bogoljub Karic, Sekula Pjevcevic i mnogi drugi. Ako je vec dotle zaista doslo podrzavam komentar koji je dao Rade Vlasina.
  0  0

Comments are closed.