Veče stand up komedije sutra u Leskovcu

Veče stand up komedije sutra u Leskovcu
Podeli:

Poznati stand up komičar Aleksandar Perišić gostovaće sutra 25. aprila od 19 sati u kamernoj sali Leskovačkog kulturnog centra,  sa svojom predstavom „Kompleksandar“.

Aleksandar Perišić poslednjih godina učestvovao na mnogobrojnim festivalima stand up komedija u zemlji i regionu, nastupao je na svim festivalima stand up komedije u regionu, takođe nastupao je na engleskom jeziku u Mađarskoj i Bugarskoj u okviru festivala.

Sa kolegom Srđanom Dinčićem već 3 godine nastupa u okviru Večeri Improvizacije na TV Prva, i jedan je od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

 


Podeli:
 1. Živi upiš kao i svi vi 24. aprila 2018., 5:10 pm

  Svi koji nešto znače u vlasti, opoziciji, žurnalizmu da se sutra nacrtaju. Za izbor toalete obratiti se modnom stilisti Večku. Nema opravdanja ako ovo propustite.
  5  0
 2. Jooj kako je zabavan,kako je samo smešan… Pa jel on ovo na slici doji samog sebe?!! Ha ha ha,kakva zabava, kakav vrhunski humor.Hvala direktorici za razvoj kulture u našem gradu.Sledeći put da dovede kursadžije jer većina ne shvata da je ovaj komičar uz Kesića i Lava Bjelicu svetla tačka na srpskom nebu komedije. Da lis e razmišljalo da mu se dodeli titula počasnog građanina Leskovca? I na roštiljijadu da ga TOL pozove, obavezno!
  3  1

Comments are closed.