Veče stand up komedije sutra u Leskovcu

Veče stand up komedije sutra u Leskovcu
Podeli:

Poznati stand up komičar Aleksandar Perišić gostovaće sutra 25. aprila od 19 sati u kamernoj sali Leskovačkog kulturnog centra,  sa svojom predstavom „Kompleksandar“.

Aleksandar Perišić poslednjih godina učestvovao na mnogobrojnim festivalima stand up komedija u zemlji i regionu, nastupao je na svim festivalima stand up komedije u regionu, takođe nastupao je na engleskom jeziku u Mađarskoj i Bugarskoj u okviru festivala.

Sa kolegom Srđanom Dinčićem već 3 godine nastupa u okviru Večeri Improvizacije na TV Prva, i jedan je od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

 


Podeli:
  1. Živi upiš kao i svi vi 24. aprila 2018., 5:10 pm

    Svi koji nešto znače u vlasti, opoziciji, žurnalizmu da se sutra nacrtaju. Za izbor toalete obratiti se modnom stilisti Večku. Nema opravdanja ako ovo propustite.

  2. Jooj kako je zabavan,kako je samo smešan… Pa jel on ovo na slici doji samog sebe?!! Ha ha ha,kakva zabava, kakav vrhunski humor.Hvala direktorici za razvoj kulture u našem gradu.Sledeći put da dovede kursadžije jer većina ne shvata da je ovaj komičar uz Kesića i Lava Bjelicu svetla tačka na srpskom nebu komedije. Da lis e razmišljalo da mu se dodeli titula počasnog građanina Leskovca? I na roštiljijadu da ga TOL pozove, obavezno!

    3
    1

Comments are closed.