Vujić: Bivši članovi JS otišlu u SNS bez miraza 

Vujić: Bivši članovi JS otišlu u SNS bez miraza 
Podeli:

Oni su u miraz hteli da ponesu 3.500 članova Jedinstvene Srbije Niš, ali ni delić te cifre nisu zakačili i odneli SNS, izjavio je danas potpredsednik JS Vojislav Vujić povodom jučerašnje tvrdnje SNS da ta stranka više ne postoji u gradu na Nišavi zbog prelaska funkcionera, odbornika u članova u njene redove.

Rukovodstvo JS demantovalo je izjavu sada već bivšeg predsednika Okružnog odbora te stranke Nikole Ilića.

Vujić kaže da je iz te stranke otišlo svega petoro ljudi 

Hteli su da da se udaju sa lažnim mirazom i verovatno će morati da objasne mladoženjama šta se desilo„, izjavio je Vulić na konferenciji za novinare u Nišu.

Vujić je za članove Jedinstvene Srbije koji su prešli naprednjacima rekao da su „šačica domaćih izdajnika“ i kao dokaz da ta stranka funkcioniše u Nišu u punom sastavu predstavio sve aktuelne predsednike opštinskih odbora JS.  

On je bio mišljenja da se u poslednje vreme dešava da druge političke stranke smišljeno pokušavaju da kupe funkcionere i članove Jedinstvene Srbije, s namerom da spreče rast popularnosti te stranke i njenog predsednika Dragana Markovića Palme.

U ogromnoj većini slučajeva ti pokušaji kupovine su uzaludni zbog vere u rad i dela našeg predsednika Dragana Markovića Palme. U nekoliko slučajeva gde su naši članovi poklekli pod snagom novaca, kao juče u Nišu, možemo videti da su ti ljudi iskorišćeni za jednokratnu upotrebu„, naglasio je Vujić.

On je poručio da bi bilo korektno da prebezi, petoro odbornika koji su ušli u Skupštinu grada Niša zahvaljujući snazi Jedinstvene Srbije i imenu njenog predsednika, vrate mandate i dodao da na sledećim izborima ta stranka sigurno opet ulazi u niški parlament. 

Vujić je izrazio i uverenje da će Jedinstvena Srbija svoju snagu u niškom kraju pokazati već na predstojećim lokalnim izborima u Doljevcu.

Na pitanje šta će  ubuduće biti sa saradnjom Jedinstvene Srbije i Srpske napredne stranke, Vujić je kazao da će članovi te stranke, koji su na vlasti sa koalicionim partnerom, i dalje da obavljaju poslove na koje su postavljeni.

Prelazak jednog broja članova i funkcionera JS u naprednjake ozvaničen je na jučerašnjoj konferenciji Srpske napredne stranke u Nišu.


Podeli:
  1. saka jada i oni i ovi..

  2. prizetkovci 15.11.2018., 14:52

    Ma to su dupeuvlakaci, koji, jos uvek, dolaze na bogatu tazbinu.

    4
    1

Comments are closed.