Vlasotince: Završen jednomesečni turnir “Radničke sportske igre”

Pred publikom, koja je popunila tribine sportske hale, sinoć je odigravanjem finalnih utakmica u muškoj i ženskoj konkurenciji završen turnir “Radničke sportske igre 2019”, koji je trajao mesec dana.

U finalnoj utakmici muških ekipa, “Prosveta” je pobedila ekipu “Lokalna samouprava – SRC Vlasina” rezultatom 2:0, u veoma zanimljivoj i neizvesnoj borbi do kraja meča, dok je u utakmici za treće mesto ekipa “Manifatura Europea” pobedila ekipu “Gunjetinac” sa 6:3.

U ženskom finalu, u utakmici koja je igrana uz veliku podršku navijača, ekipa “Moravac ketering” bila je bolja od ekipe “Elrad Srbija” pobedivši sa 3:1.

Najbolji igrača turnira je Miloš Jovanović iz ekipe “Prosveta”, a za najboljeg golmana proglašen je Ivan Golubović, čuvar mreže ekipe “Lokalna samouprava – SRC Vlasina”. U ženskoj konkurenciji, najbolja igračica turnira je Milena Ristić iz ekipe “Moravac ketering”, a za najboljeg golmana proglašena je Dragana Kocić koja je branila mrežu “Elrad SrbijE”.

U okviru finalne večeri, odigrana je revijalna košarkaška utakmica između ekipa “Elrad Srbija” i “Elrad  WSS”, u kojoj je pobedila ekipa “Elrad Srbija”, a prema najavi organizatora, košarka bi trebalo da bude deo programa radničkih sportskih igara u Vlasotincu od iduće godine.

“Turnir je trajao skoro mesec dana, protekao je u veoma dobroj atmosferi, uz fer igru, veliku borbenost i posvećenost ekipa, na zadovoljstvo ljubitelja malog fudbala”, kaže direktor SRC Vlasina Dejan Čikić, dodajući da su u potpunosti ispunjeni ciljevi turnira – rekreacija,  druženje i zabava.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare