Ni danas ne očekujte poštare na vratima, da pošiljke kasne upozoravaju i iz Uprave carine

Leskovački, vranajski i niški poštari su i danas u minimalnom proscesu rada, a poručene pošiljke i dalje ne stižu građanima na kućnu adresu.

Ako ste kojim slučajem naručili nešto iz inostranstva, tek ne očekujte da vam ta pošiljka stigne u skorije vreme.

“Zbog delimične obustave rada poštanskih službenika, obustavljena je i isporuka poštanskih pošiljaka, na carinsko-poštanskim ispostavama vrši se pregled ranije dopremljenih pošiljaka ali bi primaoci trebalo da budu svesni da pomenuta situacija može da prouzrokuje kašnjenja u njihovom pristizanju”, upozoravaju iz Uprave carina.

Predstavnici Samostalnog sindikata Pošte Srbijedanas imaju sastanak sa predstavnicima Vlade Republike Srbije i od njegovog ishoda zavisi kako će se situacija dalje odvijati.

„Zaposleni se nalaze na svojim radnim mestima, ali i dalje se ne vrše isporuke, tako da građani mogu predati svoje pošiljke u filijalama, ali im se ne može garantovati vreme isporuke”, rečeno nam je u leskovačkoj pošti.

Samoorganizovani radnici „Pošte Srbije“ pokrenuli su novi štrajk pošto, kako kažu, Vlada Srbije nije ispunila obećanje da će do 30. novembra zaposlenima s najnižim zaradama biti podignut koeficijent i linearno povećane plate.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

3 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bot
06.12.2019. 14:00

I mi opštinari ċemo uskoro da štrajkujemo i da tražimo poveċanje…Ruku na srce, za obim posla koji imamo, moraċete da priznate da su nam plate niske…Ja volim SNS i gradonačelnika, ali źao mi je…Biċu među prvima u štrajku opštinskih sluźbenika…

Za
06.12.2019. 18:26
Odgovor za  Bot

jednog bota, vrlo iskreno. Znaci kadar…ko da vise. Pa oni starci iz Rakite su za takve izmislili hrabrost i dostojanstvo! Ako, poradite jos malo.

Mavashi
06.12.2019. 20:02

Da li svojim neradom štete svojoj firmi ili Vladi Srbije?
Da su selektivno odbili da transportuju pošiljke državnih organa pa da razumem.