Leskovčani na sceni Kolarca u čast EKV-a

Foto: Fejsbuk IQV Tribute Band

U Zadužbini Ilije M. Kolarca u Beogradu sinoć je održan koncert za sve ljubitelje pesama jednog od najvećih rok sastava na ovim prostorima, grupi EKV, a čast da nastupaju sa legendarnim rok i džez muzičarima nekadašnje Jugoslavije imali su mladi Leskovčani Mario Dimitrijević i Bojan Pejčić, momci iz benda “IQV”, koji se bavi interpretacijom pesama kultne jugoslovenske grupe Ekatarina Velika, a sarađivali su i sa mnogim poznatim muzičarima koji su dolazili u kontakt sa EKV-om, od kojih izdvajamo Ivana Fecea – Firčija, Tanju Jovićević i mnoge druge.

Pozornicu Kolarčeve zadužbine delili su sa Vasilom Hadžimanovim, sa kojim je nastupao i ranije, Aleksandrom Jovanovićem – Šljukom, Dušanom Murišićem i bubnjarom Markom Milivojevićem, koji je svirao u postavi EKV-a poslednje 4 godine postojanja ovog kultnog benda.

“Nakon skoro godinu dana nenastupanja, nekako smo uspeli da se izborimo sa sobom i sa situacijom u kojoj se svi nalazimo, i organizujemo koncert povodom 20 godina benda IQV! Veoma smo ponosni što je ovo uspelo i zahvalni svima vama koji ste svojim prisustvom ovaj događaj učinili posebnim”, napisali su članovi IQV-a na svom Fejsbuk profilu nakon sinoćnjeg koncerta.

Koncert je upotpunila i obojila i pevačka pratnja iz hora Viva Vox u sastavu: Jovana Stojiljković, Vanja Petrović i Nikola Krstić.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare