Metroparking počeo geoistraživanje na prostoru gde će graditi javna garaža u Leskovcu

Privatno preduzeće „Metroparking Jug“  počelo je geostraživanje, odnosno ispitivanje tla na prostoru parkinga između Narodnog pozorišta i Matične službe u Leskovcu, gde je planirana izgradnja javne garaže, potvrđeno je Jugmedii iz tog preduzeća.

Javne garaže, kako je obrazloženo na Gradskom veću u pre godinu dana, imaće prizemlje i dva sprata ukupne površine 9.068,78 metara kvadratnih i u njemu će biti mesta za parkiranje oko 430 vozila.

Ova investicija koštaće 170 miliona dinara, grad Leskovac je investitor a „Metroparking Jug“ finansijer.

Javne garaže imaće prostor za parkiranje, uključujući i parkiranje na krovu objekta u površini od 12.090,60 metara kvadratnih, unutar građevinskog bloka 14, između zgrada Narodnog muzeja, sedišta Jablaničkog upravnog okruga, zgrade Narodnog pozorišta, stambeno-poslovnog solitera Po+P+17 i zgrada Elektrodistribucije i Regionalne privredne komore Leskovac.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

7 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Potop
09.10.2023. 13:29

I to će uraditi glupo kao i sve drugo što su započeli jer struka kod onih koji komanduju ne igra nikakvu ulogu.Nepismeni ljudi bez vizije vode Srbiju u loše odluke.

FORum LIvii
09.10.2023. 15:07

Nigde u Evropi NEMA placanje parkinga do 21 cas !Smanjiti vreme placanja do 18 casova kao svuda u Evropi !
A sto se tice javnog parkinga, najpotrebniji je novi , spratni parking kod Doma Zdravlja i Bolnice.
Da prestanu da podizu automobile paukom sa obelezenih parking mesta !Za to postoje kazne a ne odnosenje automobila.Zakon tacno propisuje kada se odnosi automobil:kada je parkiran tako da ometa saobracaj , na pesackom prelazu, na ulazu u garazu i kucni i fabricki ulaz, na raskrsnici i pruznom prelazu, …Nepotrebno odnosenje automobila umesto kazni je nasilje nad pravilja gradjana, pravno nasilje i zloupotreba Zakona !!!

Sta kazu citaoci
09.10.2023. 18:58
Odgovor za  FORum LIvii

Povedite internet akciju Gde je parking najpodesnije izgraditi.
Neka gradjani govore. Pa videcemo sta kazu iskopavanja.

bitangaLE
09.10.2023. 20:12

Izvor glavnima, ništa drugo!

čaki
09.10.2023. 22:45

Ko li im obezbedi parcelu?. Za par godina promena namene objekta, iz garaže u stambeni objekat.

bata
10.10.2023. 01:46

objasnite mi razliku izmedju investitora i finansijera.
hvala…

Sizif
15.10.2023. 09:12
Odgovor za  bata

Izguglajte sami. Zašto bi Vam neko ovde to objašnjavao?!