U ovom selu kod Leskovca struja je nestaje po 50 puta dnevno

Ilustracija

U selu Donja Lokošnica kod Leskovca struja nestaje po 50 puta na dan. Zadnja dva dana situacija je nepodnošljiva. Ne smemo da uključimo tv niti bilo koji uređaj, piše Jugmedii jedan od meštana ovog sela, a drugi se pita da li je “moguće da nemamo kome da se žalimo?”

Traže da se neko od nadležnih oglasi i, alo ništa drugo, makar javno izvini.

“..i da niko nije odgovoran za to? Da nas niko makar ne obavesti da li su radovi, kvar, namerna zafrkancija? Da se neko oglasi i kaže izvinite ljudi ne možemo da rešimo, šta će vam struja?”, ogorčeni su čitaoci Jugmedie.

U Elektrodistribuciji Leskovac kažu da je problem rešen večeras.

“Došlo je do proboja izolatora na dalekovodu 10 kV neposredno ispred sela Babičko. Kvar nije bio vidljiv tokom dana, pa je problem lociran popodne pre mraka i rešen. Lokalizacija kvara se vrši tako što se odvaja deonica na kojoj se sumnja kvar i uključuje napon. Ako kvara ima, dolazi do ponovnog prekida, a ukoliko ga nema na toj deonici uspostavlja se napajanje. Tako se ide redom dok se ne nađe mesto kvara”, objašnjavaju  nadležni u ovom preduzeću.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

5 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sizif
18.11.2023. 19:41

Nije država kriva. Sabotiraju ih komšije iz Bogojevca. Ljubomorni su na njihovu papriku i uspeh u svetu.

Za Sizifa
18.11.2023. 20:38
Odgovor za  Sizif

Neprijatelji, ljubomora..šta još u vašem SNSovskom nizu….?

Deki
18.11.2023. 19:48

Opet neka glasaju SNS.

Seljober
26.11.2023. 16:25

Kazu resili problem? Struje nema od pola 11 sinoc, dosla danas u 1 i neprestano je iskljucuju..

Nenad
26.11.2023. 19:31
Odgovor za  Seljober

Pa sledeći put kad glasate stavite prst na čelo i dobro razmislite da li želite da u 21. veku budete bez struje i bez osnovnih uslova za život dostojan čoveka.