Leskovčanin Nemanja Ristović izborio kvalifikaciju za Svetsko prvenstvo

Foto: Privatna arhiva

Uprkos izazovnim vremenskim uslovima, trka „Mts Ironman 70.3 Beograd“ uspešno je održana na Adi Ciganliji, privukavši veliki broj takmičara iz zemlje i inostranstva. . U konkurenciji najboljih, Nemanja Ristović iz Leskovca zauzeo je drugo mesto s vremenom 4 sata, 26 minuta i 48 sekundi.

Pobedničko postolje pripalo Vladimiru Danku, koji je trku završio za 4 sata, 26 minuta i 3 sekunde, dok je treće mesto zauzeo je Bojan Đurić, direktor same trke.

Foto: Privatna arhiva

Takmičari su se suočili sa triatlon disciplinama: 1.9 kilometara plivanja u Savskom jezeru, 90 kilometara biciklističke vožnje ulicama Beograda i 21.1 kilometar trčanja.

This slideshow requires JavaScript.

Ova trka je, pored prestižnog međunarodnog takmičenja, imala i ulogu Prvenstva Srbije u triatlonu. Ovim rezultatom, Ristović je osigurao plasman na Svetsko prvenstvo koje će se održati 2025. godine u Marbelji, Španija.

Foto: Privatna arhiva

“U generalnom plasmanu sam zauzeo 17.mesto i 4 mesto u starosnoj kategoriji 30-34 godine”, kazao je Ristović.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare