Po koji put se asfaltira ulica u kojoj živi gradonačelnik Leskovca?

U toku su radovi na ulici Mare Đorđević, u kojoj živi gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. Danas je lider GG „Za Leskovac – zajedno“ Nenad Zdravković izjavio da se ta ulica asfaltira po treći put u poslednjih 12 godina, dok mnoge ulice u gradu na Veternici nisu asfaltirane ni jednom.

U tom kontekstu, prozvao je JP „Urbanizam i izgradnju“, tražeći objašnjenje. Cvetanović je s druge strane kazao da je ta ulica poslednji put asfaltirana pre 25 godina i to isključivo novcem građana, bez pomoći grada ili države.

„Redno je da posle 25 godina, nakon svih tih rupa, ponovo radimo. Apsolutna je laž da se bilo šta radilo u tih 25 godina“, tvrdio je.

Nenad Zdravković je, međutim, kasnije rekao da se ta ulica asfaltira po četvrti put, dok okolne ulice—Hajduk Stankova, Filipa Kljajića, Vojvođanska, Sijarinska i Slogina, nisu dobile ni jedan dina u budžetu za 2024. godinu za te namene.

Cvetanović je naglasio da je istina uvek dostupna samo ako druga strana ima mogućnost da je iznese. Podsetio je da su se ranije ulice asfaltirale sa udelom lokalne samouprave od 70% i 30% sredstvima meštana, ali da je takva praksa prekinuta u vreme vlasti demokrata, pa sada cele iznose plaća isključivo lokalna samouprava.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

4 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dragan
25.09.2024. 17:18

Ivo je neshvatljivo, skida se asfalt u ulici gradonacelnika da bi se postavio drugi a mi u naselju Rade zunic gazimo blato do kolena. Za nas nema asfalta, mi smo gradjani drugog reda. Samo ti Mesko zivi!