FK Jedinstvo: Slavlje povodom plasmana u viši rang takmičenja

Fudbalski klub “Jedinstvo” iz Gornjeg Stopanja, plasirao se u viši rang takmičenja “Zona Jug”, nakon više pobeda u ovoj sezoni i samo četiri nerešene utakmice.

Tim povodom, članovima kluba juče je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, uručio pehar za šampionsku titulu i prelaz u viši rang takmičenja.

“Članovi Fudbalskog kluba “Jedinstvo“ znaju da cene zalaganja lokalne samouprave, a to potvrđuju upornošću i dobrim rezultatima. U adaptaciju prostorija mesne zajednice „Gornje Stopanje“ grad je uložio oko 500 hiljada dinara, nadam se da će se u ovim prostorijama javljati dobre ideje i da će se na sastancima održanim u njima, one sprovesti u delo. Ove prostorije će koristiti i uprava fudbalskog kluba „Jedinstvo“, istakao je ovom prilikom Cvetanović.

Uređene prostorije Mesne zajednice nalaze se iznad svlačionica na stadionu ovog fudbalskog kluba, čija je adaptacija počela u martu mesecu ove godine, nakon održanih izbora za predsednike mesnih zajednica, u okviru projekta uređenja mesnih zajednica.