I odbornici potvrdili izbor Kneževića za direktora aerodroma 

Skupština grada Niša potvrdila je odluku Gradskog veća da vršilac dužnosti Javnog preduzeća „Aerodrom Niš“ bude diplomirani inženjer vazdušnog saobraćaja Dušan Knežević.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je na skupštinskom zasedanju da je Knežević do sada radio kao šef saobraćaja na niškom aerodromu i da  ispunjava sve uslove da bude izabran za v.d. direktora.
Direktor aerodroma (Vladica) Djurdjanović je podneo neopozivu ostavku, a da bi preduzeće moglo da nesmetano funkcioniše bilo je neophodno da se postavi vršilac dužnosti„, izjavio je Bulatović.
Odbornici opozicije glasali su protiv izbora Dušana Kneževića za v.d. direktora aerodroma uz obrazloženje da ne ispunjava zakonske uslove za tu funkciju.
Odbornik odborničke grupe „Niška inicijativa“ Srdjan Nonić rekao je da Knežević nema, kao što je to zakonom predvidjeno, pet godina radnog iskustva sa fakultetskom diplomom.
Vršilac dužnosti direktora niškog aerodroma Dušan Knežević izjavio je za RTS da „očekuje da aerodrom Niš nastavi putem koji je krenuo“, odnosno da nastavi sa značajnim rastom koji beleži poslednjih godina.