Najmlađi fudbaleri igraju prijateljske utakmice u Bugarskoj

Škola fudbala “Prestiž” iz Vranja, gostovaće 18. i 19. maja u Sofiji i odigraće međunarodne prijateljske utakmice sa dva najbolja i najpoznatija bugarska kluba, Lokomotivom i CSKA.

Koordinator škole Joca Ristić, objašnjava da će fudbal igrati dečaci (sedam igrača i golman) uzrasta 10 i 11 godina, na skraćenom terenu srazmerno mogućnostima dece tog uzrasta.

Ovo gostovanje predstavlja veliku čast i privilegiju za nas i za školu, jer susret sa klubovima visokog rejtinga predstavlja pravo zadovoljstvo i izazov. Svesni smo kvaliteta protivnika, ali ćemo dati sve od sebe kako bi svoju školu fudbala i svoj grad predstavili na najbolji mogući način”, kaže Ristić za Jugmediu i dodaje da je do saradnje i organizacije ovih utakmica došlo zahvaljujući njihovom prijatelju, bivšem treneru mnogih srpskih klubova, sada treneru kluba Lokomotiva, kao i treneru reprezentacije Srbije do 21. godine, gospodinu Mladenu Dodiću.

Škola fudbala Prestiž broji oko 100 polaznika uzrasta od 6 do 12 godina sa kojima rade tri trenera Milan Bojković, Igor Stefanović i koordinator škole Joca Ristić.

Jedna je od najmasovnijih škola fudbala na jugu Srbije.