Obesio se trostruki ubica iz Kruševice kod Vlasotinca

LESKOVAC – Meštanin sela Kruševica kod Vlasotinca I.J. (43), za koga se sumnja da je ubio troje straca iz tog sela, obesio se danas u svojoj kući u tom selu, potvrđeno je večeras agenciji “juGmedia“ u leskovačkoj policiji.

Načelnik PU u Leskovcu Vladimir Žugić kazao je da je oko 16,10 sati policija pronašla obešenog I.J. u porodičnoj kući.

“Na osnovu dokaza sa mesta zločina imali smo gotovo sigurne dokaze da je I.J. izvršilac ovog teškog dela, pa je policija krenula da ga privede. Međutim, policajci su ga našli obešenog u njegovoj kući”, ispričao je Žugić.

Prema nezvaničnim informacijama, I.J. je bio narkomanski zavisnik, koji je više puta pozajmljivao novac od svojih žrtava.

Žugić je rekao da su bračni par Vidosava (81) i Čedomir Marković (77), iz Kruševice, kao i njihova prva komšinica Smilja Ivanović (83), ubijeni letvom, koja je pronađena na mestu zločina.

Ubica je živeo i njihovom komšiluku.

Tela troje Kruševičana pronađena su sinoć u porodičnoj kući Markovića, pošto je rodbina Ivanovićeve nekoliko sati ranije prijavila njen nestanak.

Posle odbukcije znaće se kada su troje staraca ubijeni, a njihova rodbina i meštani veruju da motiv lezi u koristoljublju.