Renovira se zgrada opštine, službe preseljene u zgradu Komiteta

U toku je renoviranje zgrade opštine Medveđa, a službe su privremeno preseljene u takozvanu Zgradu komiteta u centru varoši, nekada najvažniji i najpoznatiji objekat u opštini, koji je prethodno dobio novo ruho.

Kako se navodi u saopštenju iz ove lokalne samuprave,  “kancelarije koje su više decenija bile zapuštene, zatrpane starim papirima i obavijene prašinom i paučinom, iz dana u dan oživljavaju i raščićavaju se. Prostorije su dovedene u ugledno stanje, a u akciju su uključeni svi radnici lokalne samouprave”.

Pored ove zgrade, stavljene su u funkciji i ostale prostorije koje se nalaze u vlasništvu opštine Medveđa, objekat nekadašnjeg Centra za socijalni rad, Biznis inkubator i podno skladište.

Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić, danas je obišao zgradu opštine koja se renovira kako bi video kako teku radovi na rekonstrukciji oronule zgrade.

Novi privremeni raspored službi opštine Medveđa, kao i svih državnih organa koji su bili smešteni i radili u zgradi opštine Medveđa, biće objavljen na zvaničnom sajtu opštine Medveđa.