SDP odgovara ujedinjenoj opoziciji

Nepotrebnim etiketiranjem koalicionih partnera na vlasti, opozicija pokušava da omalovaži svačije delovanje na vlasti, konstatuje se danas u saopštenju Socojaldemokratske partije Srbije, kao odgovor na prtehodno saopštenje ujedinjene vransjke opozicije.

“Takozvani problemi na koje se opozicija poziva su globalnog karaktera i podsećamo da su bili nerešivi i u trenutku kada su oni činili vlast. Kao deo koalicije na vlasti uvek smo odgovorno radili svoj posao u resorima koje su vodili i vode naši ljudi, radićemo tako i u buduće. Svaki čovek sa kojim smo razgovarali i pomogli mu je, naš politički uspeh”, stoji u saopštenju.

Sa koalicionim partnerima smo lako nalazili zajednički jezik jer se vodimo jednim zajedničkim interesom, a to je boljitak za sve građane Vranja, saopštava SDS.

“Podržavamo sve pokušaje zavođenja reda u zakonskim okvirima, koliko god te „mini reforme“ bile bolne, jer samo pridržavanjem zakonskih regulativa možemo nešto suštinski promeniti”, zaključuju se.

Opoziciji, navide, žele puno uspeha u daljem „ujedinjenom“ delovanju, “jer im se pruža mogućnost da tako ujedinjeni možda i pređu centzus na nekim predstojećim izborima”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SDPS Vranje