Izgorela tri automobila u centru Vlasotinca

Izgorela tri automobila u centru Vlasotinca
Podeli:

Predpostavlja se da je u pitanju, kako nam je rečeno u policiji, samozapaljenje, ali se uzrok požara još uvek utvrđuje.

Oštećeni su jedan „citroen skara“ i dve „zastave 101“

Tri vozila, koja su bila parkirana jedno pokraj drugog, buknula su u požaru 31. decembra nešto pre 19 časova u centru Vlasotinca, na parkiralištu preko puta sedišta opštine, 50 metara od policijske stanice, a u policiji nas uveravaju da je novogodišnja noć protekla mirno.

Na teritoriji koju pokriva Policijska uprava Leskovac nije prijavljen ni jedan događaj narušavanja javnog reda i mira, u toku novogodišnje noći je bilo potpuno mirno, nije se desila ni jedna jedina saobraćajna nezgoda. Želim našim

sugrađanima da ostane tako mirno cele ove godine, a što se izgorelih automobila tiče, utvrđujemo činjenice“, kazao nam je portparol PU Leskovac Boban Zdravković.

Na utvrđivanju uzroka požara radi protivpožarna policija.

FOTO: Zoran Stojičić


Podeli:
  1. Totalni raspad 01.01.2018., 15:37

    Citroen je valjda u vlasništvu jednog hururga, a javna je tajna da hirurzi i ortopedi (čast izuzecima kao što je doktor Srđan), u leskovačkoj bolnici ne vrše nikakve intervencije bez primljenog mita. Ko zna…

  2. Rosuljac ali drugi 03.01.2018., 12:50

    Ja bi pre reko da je ko u Nisu. Naprednjaci se medjusobno razracunavaju. Videcemo dali ce jos biti slucajnih paljevina

  3. sami ce se pojesti 03.01.2018., 13:27

    Nis je epicentar obracuna klanova SNS, sada je to Vlasotince, a u Lebanu se nezna ko pije, ko Sarcu daje, a ko kapiju 24 sata ne odkljucava.

Comments are closed.