Pukla cev POPLAVA u centru Leskovca (FOTO)

Pukla cev POPLAVA u centru Leskovca (FOTO)
Podeli:

Cev koja je pukla oko 14 časova na platou ispred stare autobuske stanice u centru Leskovca uspela je za veoma kratko vreme da poplavi ovaj deo grada.

Saobraćaj je zbog vode delimično usporen na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice 28. marta. što veštim biciklistima ne smeta, te uspevaju da se nekako izbore sa vodom.

Ispod podvožnjaka kod Železničke stanice je nemoguće proći jer se sva voda upravo sliva tamo, a oni koji su pokušali da „preseku“ jezero završili su mokrih nogu i to dok su još bili u automobilima.

Iz gradskog „Vodovoda“ su punih sat vremena locirali kvar jer su ventile zatvorili tek oko 15 časova. 

Trenutno se radi na saniranju havarije, a kada će ovaj deo grada ponovo dobiti vodu, u ovom tzrenutku iz „Vodovoda“ nisu mogli da prognoziraju.


Podeli:
 1. Jad i beda od grada i gradskih službi.

  • Ponosna gradjanka 29. januara 2018., 12:42 am

   Uuu pukla cev, pa puca u svim zemljama i svim gradovima. Samo u Leskovcu ako pregori sijalica odmah pljuvanje po gradske sluzbe i grad, kao da ti ne zivis u tom gradu. Sram te bilo! Vikend je tim ljudima kao i tebi, ima dezurna ekipa koja ce sanirati problem, ali ti si dezurni mrzitelj i negativac pa daj i na ovu vest da se oglasis. Nemoj slucajno da ti promakne nesto a ti da ne iskazes svoje unutrasnje nezadovoljstvo.

  • Da li je moguće da neko na ovaj komentar daje negativne glasove ? Ljudi , vodovodne cevi veoma često prskaju u različitim delovima grada , i to naročito zadnjih mesec -dva . Tome smo svi svedoci . Jeste jad i beda ovaj grad.

 2. pucaju cevi i u drugim državama ali ne čekaju da bude poplavljeno pola grada pa da tek tad zatvore ventile.

  • Cevi će se zakrpe, al ruteri se pretplatnicima uručuju – novi. Vidim da cepaju i do 600 minusa na pojedine komentare iz svojih budžaka gde prašinu nisu obrisali 3 meseca. Samo cepajte…

Comments are closed.