U samoizolaciji 346 Leskovčana, na rezultate testiranja čekaju i po pet dana

Leskovački Zavod za javno zdravlje još (ZZJZ) još uvek očekuje ovonedeljne rezultate testiranja na COVID-19 za sve osobe testirane u Jablaničkom okrugu.

Testovi iz Leskovca se šalju u laboratoriju “Vatreno oko” u Kliničkom centru Srbije ima kapacitete da se odradi 2.000 testova dnevno.

Inače, iz Zavoda za javno zdravlje nije saopšteno ni na koliko se rezultata uzoraka tačno čeka.

Pojedini pacijenti testirani na korona virus u ovom gradu na svoje rezultate čekaju po pet i više dana.

U ovom trenutku u Kovid bolnicu Leskovac leče se 103 pacijenta, a novoprimljenih je 14.

U samoizolaciji je, prema podacima MUP-a, 346 Leskovčana.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

5 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Le
09.07.2020. 10:32

Jos kad bi zavod poceo da se javlja na telefon, sve bi mnogo bolje bilo! Ne razumem zasto ne zele da se jave, i daju potrebnu informaciju? Sigurno im je mala plata, ili nesto drugo.

BOT
09.07.2020. 13:26

Znate li zasto?Zato sto se veliki broj ljudi testira a laboratorije koje obradjuju testove imaju svoj limit preko koga i da zele ne mogu da idu a mi moramo odgovorno da se ponasamo i drzimo distancu uz obavezno nosenje maske…tako pomazemo sebi i lekarima koji brinu o nasem zdravlju…

Sava
09.07.2020. 17:22

Za Vašu informaciju Zavod raspolaže sa vrlo malom količinom testova,možda ih negde ima ali kod nas ,ne.Ako ih ima neka neko izadje i kaže koliko,al teško.

pravda
09.07.2020. 21:38

Ovaj bot sve zna.Sta li jede kad je ovako pametan???Ja bi mu savetovao da ne jede vise….???Koji limit kad je zdravlje u pitanu?Da je drzava kako treba i da je Leskovac grad u kome je zdravlje gradjana na prvom mestu primljeni bi bili u zdravstu radnici da bi rad mogao da se odvija i u tri smene.Pet dana se ceka ej da bi neko bio testiran.Strucnjaci kazu da za jedan dan obolelom od virusa pluca nestaju.Izbori prosli i sad narode ko te ..be???

verujte i dalje vucicu--siguran put do popa..ma pobedio covek koronu...zalosno!
10.07.2020. 15:55

..