Besplatna članarina u biblioteci za one sa jedinicom iz Srpskog

Cilj ovakve akcije bibliotekara u Nišu je da motiviše učenike da zavole ili bar poprave ocenu iz Srpskog jezika, a ona će se početi sutra na Noć knjige i Dana bibliotekara Srbije, koja se obeležavaju u preko 20 gradova u Srbiji.

Naime, biblioteka „Stevan Sremac“ u Nišu daruje besplatnu godišnju članarin svim đacima osnovnih i srednjih škola sa slabom ocenom iz Srpskog jezika na tromesečju 2018/2019. i to u periodu od 14. do 21. decembra.

Povodom Dana bibliotekara Srbije 14. decembra, Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ će vas obradovati popustom na godišnju članarinu za decu i odrasle. Od 14. do 21. decembra 2018. godine uplatom od 350 dinara za godišnju članarinu (koja vam omogućava korišćenje svih fondova Biblioteke) ili 200 dinara (što podrazumeva korišćenje samo fonda Odeljenja knjige za decu) možete postati član ili obnoviti članarinu ukoliko vam ističe.

„Ako niste u mogućnosti da dođete u Biblioteku tog dana, dovoljno je da uplatite navedeni iznos, a priznanicu date na uvid bibliotekarima i nekog drugog dana“, poručuju iz ove ustanove.